I den 19. runden i La Liga i går var Villarreal i borte en 0: 1 seier over Real Madrid, første gang laget slo Real Madrid på motstandernes hjemmelaget torv. i stadion som støtter laget Fotballdrakt barn fans er veldig trist! Real Madrid kommer sannsynligvis til å ligge bak La Ligas første plass i Barcelona med 19 poeng, og folk snakker allerede om Real Madrid kan holde topp 4 av La Ligas posisjoner.

La Liga har nettopp gjort det til 18. runde, og Real Madrid har ikke vært i stand til å konkurrere om La Liga mesterskap, noe som sannsynligvis er sjelden i La Liga historie. Real Madrid ble nedsenket i en rekke anerkjennelser for seks måneder siden, og nå har laget blitt fullstendig skadet. Hva skjedde med Real Madrid? For de fleste Billige Real Madrid Fotballdrakt Barn fans støttespillere, vil de også få svaret. Faktisk, fra Cristiano Ronaldo ytelsen kan reflekteres. Den portugisiske har bare scoret 4 mål hittil denne sesongen, noe som er ganske annerledes enn tidligere data, og målkonverteringsfrekvensen er mindre enn en vanlig La Liga-angriper. Enda verre er de andre spillerne i Real Madrid-laget i en nedgang akkurat som Cristiano Ronaldo, som er en katastrofe for Real Madrid, som nå må hoppe tilbake.

Real Madrid's fall er nært knyttet til Cristiano Ronaldo, og Cristiano Ronaldo ser ut til å være forbannet. Etter 18 runder av La Liga, Cristiano Ronaldo totalt 94 skudd, men han scoret bare 4 mål, med en mål konverteringsfrekvens på bare 4,2%. Som spiller i Real Madrid-laget No.1 er Cristiano Ronaldo ansvarlig for dagens nedgang i Real Madrid. Han ble ikke redder av Real Madrid som han pleide å være, og Parra-lederen Zinedine Zidane hadde også mye ansvar. De eldste tallene på Real Madrid synes imidlertid ikke å ha til hensikt å erstatte lederen. Ifølge medierapporter støtter innsidere i Real Madrid fortsatt Zinedine Zidane, i tillegg til den dårlige prestasjonen til La Liga, Real Madrid i King's Football Cup og Champions League, Lagets prestasjon er OK. I tillegg håper de Zinedine Zidane å lede Real Madrid ut av dagens problemer. Tilsvarende håper fans som leter etter Fotballdrakt Barn med navn også det. Vår nettside gir også fans med praktisk fotballinformasjon og kjøp online fotballtjenester, klikk på linkene for mer informasjon. 

 

Real-Madrid-jobber-for-a-opprettholde-topp-4-av-La-Liga