Ifølge spanske medier har Cristiano Ronaldo nådd enighet med Real Madrid om at de ikke vil ha mer konfrontasjon over fornyelsesproblemet i mai, og at begge parter har gjort innrømmelser for å fokusere sitt arbeid på å lede Real Madrid ut av doldrums. Cristiano Ronaldo hadde planlagt å forlate Real Madrid i fjor sommer, men ble etterlatt av Florentino Pérez, leder av klubben. Kort tid etter ble Cristiano Ronaldo suspendert for 5 kamper for å skyve dommere, Cristiano Ronaldo klaget over at klubben ikke hadde tatt nok til å beskytte ham. Men hverken, Real Madrid og Cristiano Ronaldo trenger hverandre. De kommer ikke til å diskutere Cristiano Ronalds avgang fra klubben for øyeblikket, for å unngå å legge problemer med et lag som har hatt en dårlig runde. Selvfølgelig, dette er også Fotballdrakt barn fans vil ikke se for omstendigheter.

Etter å ha mistet Leganés i forrige uke, ble Cristiano Ronaldo den første spilleren i laget for å stå opp for Real Madrid. Selv om Cristiano Ronaldo ser på alvor å vurdere å dele med Real Madrid, har Cristiano Ronaldo valgt å gi inn. De spanske media sa at Cristiano Ronaldo var klar over at Real Madrid kunne være det beste stedet å velge, og Real fortalte også Cristiano Ronaldo at klubben verdsatt sin posisjon i laget. På den annen side har de spanske media sagt at Cristiano Ronaldo i nyere tid ikke har mottatt så mange klubbinvitasjoner for å tilfredsstille ham. Samtidig er det ikke så mange spillere som møter Real Madrids krav til å erstatte Cristiano Ronaldo's dyktighet og kommersielle status. Som også inkluderer mange iført Ronaldo Fotballdrakt Barn fans fortsetter å støtte teamet.

De spanske media sa at de to sidene sa at de ville gi innrømmelser, men det betyr ikke at Cristiano Ronaldo ikke vil forny kontrakten, men på tidspunktet for noden vil sannsynligvis bli utsatt til årets mai, kanskje på den tiden, Real Madrids rekord vil påvirke Cristiano Ronaldos fremtid. Hvis Real Madrid fortsatt har mulighet til å vinne mesterskapet, kan Cristiano Ronaldo muligheten for fornyelse. Omvendt kan Florentino Pérez kunne gjenoppbygge et nytt Real Madrid-lag. Når det gjelder den endelige Hva blir resultatet?, Kan du være oppmerksom på våre oppdateringer på nettstedet. Samtidig gir vi også fans som ser etter Fotballdrakt Barn med navn online bestillingstjeneste. Har fortsatt muligheten til å få gratis fraktservice, Støtte rask levering over hele verden. Klikk på linken for å forstå. 

 

Cristiano-Ronaldo-fornyelse-kontrakt-vil-bli-utsatt