Ifølge media nyheter, vil Neymar ikke delta i morgendagens kamp mot Strasbourg. Små fans av barn med Fotballdrakt barn er synd. I den siste uken i lørdag, returnerte Neymar til Brasil for å håndtere sine søsterrelaterte gjerninger, og nå når saken er avgjort, vil Neymar fortsatt hvile.

Tidligere, etter å ha mottatt Paris Saint-germain-godkjenning, forlater Neymar 3 dager tilbake til Brasil for å håndtere personlige saker, er det rapportert at denne saken med Neymar søster. Tirsdag har Neymar returnert til Paris Saint-germain, men ble ikke vist i treningsbasen, Carling Cup-spillet Neymar vil også hvile. Det er rapportert at Neymars søster nylig opplevde en alvorlig test, det sies at hans søster var syk på sykehus, og Neymar bestemte seg for å dra hjem for å følge sin søster, han også så presserende fra Paris fløy tilbake til Brasil, til problemet løste Neymar tilbake til laget. Mange Billige Neymar Fotballdrakt Barn fans er veldig opptatt av denne saken, de støtter utrættelig ham.

Selv om avstanden mellom de to stedene er langt borte, men så lenge som mulig, forsøker Neymar alltid å komme tilbake til Brasil hver mars for sin søsters bursdag. 28. februar 2015 i Barcelona og Granada spill ble Neymar wit for å få et gult kort suspendert for en runde for å komme tilbake til Brasil for å delta på søsters bursdagsfest. 2016 Neymar igjen, i kampen mot Rayo Vallecano, tok han initiativ til å spise kort, og tilbake til Brasil for sin søsters fødselsdag. I år spiste Neymar ikke kort, men han savnet kampen på grunn av skade. Denne gangen flyktet Neymars søster fra Brasil til Spania for sin brors bursdag. Neymar Kjæreste Søster I så stor grad vet ikke hvordan lagkonsertteamet føler seg? Ønsker du å få svaret, klikk på linken for å følge vår hjemmeside. Det er Fotballdrakt Barn med navn Kan kjøpes online, som en julegave til barn.

Neymar-berorer-sin-soster-veldig-mye