Nylig, media avsløring, Juventus angriperen Paulo Dybala kan forlate, Mange Fotballdrakt barn supportere er bekymret for denne saken. Det er rapportert at grunnen til å forlate de to hovedpoengene, en er årslønnen, og den andre er Juventus-lederen Allegri Massimiliano-forholdet; Paulo Dybala i april, med Juventus inngått en ny kontrakt, økte årslønnen til 7 millioner euro. Paulo Dybala er ikke fornøyd med 7 millioner euro i årslønn, han håper å få en 10 millioner euro årlig lønnskontrakt, men Juventus nektet.

Paulo Dybala og Juventus-manager Allegri Massimiliano-problem, hovedsakelig på feltet Paulo Dybala. Paulo Dybala plutselig mistet posisjonen til Juventus hovedstyrke, selv Juventus og Inter Milans italienske derby, Paulo Dybala, begynte ikke i det siste. i helgen, Juventus vekk 3-0 seier over Bologna, Paulo Dybala mislyktes igjen å starte. Bare fordi lagkameratene skadde, Paulo Dybala bare for å kunne erstatte status debut. Det gjør også slitasje Billige Dybala Fotballdrakt Barn fans føler seg veldig deprimert. I dette tilfellet begynte Paulo Dybala å vurdere å forlate Juventus, og hans bror med agent har begynt å kontakte Real Madrid.

Nå står 24-åringen Paulo Dybala på korset av karrieren igjen. Paulo Dybala kom til Juventus sommeren 2015, med et overføringsgebyr på € 40 millioner. Så langt har Paulo Dybala representert Juventus 118 ganger i ulike konkurranser, scoret 56 mål og assisterer 21 ganger, og hjelper Juventus til å vinne 2 Serie champions, 2 Coppa Italia-mestere og en italiensk Super Cup-mester. Denne sesongen, Paulo Dybala på vegne av Juventus 24 skudd, scoret 14 mål, assisterer 3 ganger, men i mestere League-feltet, men gjorde ikke mål. Mer spennende innhold kan klikke på linken for å følge vår dynamiske nettside! Når julen nærmer seg, kan foreldre som ønsker Fotballdrakt Barn med navn som en julegave, også kjøpe den på nettet på nettet og få rabatt. Støtte global ekspresslevering, tror jeg, vil gjøre deg fornøyd.

 Juventus-avslag-pa-Dybala-lonnsokning-vil-tvinge-ham-til-a-forlate