Barcelona hjemme for å slå Sporting Clube de Portugal, men Luis Suárez som startspiller, men gjentatte ganger savnet scoring mulighet. På banen Har Fotballdrakt barn supporters hever ham. Denne sesongen Champions League gruppeplass 6 kamp etter Luis Suárez 1 ball ikke inn, skaper en karriere verste post. De siste 14 spillene i Champions League-kampen etter slutten av Barcelonas senterspiller bidro også bare 1 mål.

Selv om Barcelona vinner, men i Champions League-gruppespillet, står Barcelona overfor ekte test er ikke så mye, hvis det er en gang i knockouten, stole alltid på Lionel Messi-målet for å slå motstanderen, tilsynelatende ønsker Barcelona å vinne mesterskapet, uten full forståelse. Bare Lionel Messi opprettholdt fortsatt et høyt nivå av spill, Dette er det beste svaret for bakersker av barn i Billige Barcelona Fotballdrakt Barn . Luis Suárez oppfører seg som et mysterium i General. En ironi er at i kampen mot Portugal Atletikk, traff Jeremy Mathieu inn i sitt eget mål etter at Barcelona i denne sesongen mot motstandernes eget mål hadde vært å høste en 6, med Luis Suárez i hvert tilfelle det totale antall mål scoret så mye . Luis Suárez kan være veldig pinlig.

Luis Suárez i Champions League-kamp ingen mål har blitt opprettholdt i svært lang tid. Faktisk, siden de siste 9 månedene i kampen mot The Celtic Football Club, oppnådde to mål etter de siste 14 kampene i Champions League, har Barcelona nr. 9 bare høstet 1 mål. Som uten tvil er det mer vanskelig og til og med pinlig transkripsjoner. Barcelona har som mål å gjenvinne Champions League-mestertroféet, men Lionel Messis mål og motstandernes eget mål, tilsynelatende rett og slett ikke i stand til å berøre troféet. Denne gangen trenger han flere lagkamerater for å støtte Barcelona for å vinne, Luis Suárez må også justere sin mentalitet, for Barcelona-bidrag til seg selv skal ha evnen. Bare på denne måten er Barcelona bare mulig å vinne Champions League-troféet. Klikk på linken for å få mer spennende fotballnyheter på nettstedet vårt, og fans som vil kjøpe Fotballdrakt Barn med navn , kan også bestille en bestilling online, støtte rask levering over hele verden.

Barcelona-senter-spiller-pinlig-situasjon