I forrige uke snakket Bayern München, styreleder, Rummenigge om lagets to målvakter, sa Manuel Neuer er i ferd med å kvitte seg med krykker, men det er ikke klart Manuel Neuer kan komme opp med mesterskapet League Startstadiet for neste Halvløp. Fotballdrakt barn små fans er svært bekymret for saken.

I midten av september i år var Neuer ved et uhell skadet i sin venstre fot under treningen. I slutten av september ble den tyske målvakten gjennomgått operasjon, og Manuel Neuer var fast bestemt på å være fraværende fra alle de resterende spillene i år. Før mediene avslørte Bayern München målvakt Manuel Neuer å komme seg i hvert fall til neste januar, til Champions League neste halvdel av starten begynte å komme tilbake. Men vil ikke påvirke Manuel Neuer følge tysk nasjonal fotballag for å delta 2018 Russland VM. Men så lenge kroppen er frisk, er Manuel Neuer en av de beste målvaktene i verden. Og også, å ha Billige Neuer Fotballdrakt Barn fans er også de beste tilhengerne.

Men bak Manuel Neuer er tysk målvakts tilstand ikke så optimistisk. I det innebygde konseptet av mennesker er tysk utvilsomt et fotballland med utmerket målvakt. Før hver World Series, vil lederen ta noen målvakter til å delta i konkurransen, vil være en spenning. Men de gode tider har gått. Men nå, har Fotballdrakt Barn med navn for deg selv, kan være deres etterfølgere.

 Manuel-Neuer-kommer-tilbake-i-ner-fremtid