I kampens kamp i League H-gruppens kamp i går, hadde han opprinnelig håpet om å kunne vinne seieren i Borussia Dortmund, men var Apoel ved et uhell. Fans wear Billige fotballdrakter , på stadion alle føler synd. Etter 4 kamper får Borussia Dortmund kun 2 poeng, i Champions League-situasjonen svært ufordelaktig.

I dette fotballspillet ble Borussia Dortmund-oppsettet 433 av formasjonen, og strever for å vinne. Kjøpe Dortmund drakt of Supporters er også på sidelinjen jubel for laget! Kampprosessen samsvarer også med Borussia Dortmunds forventning, de første 29 minuttene, Kagawa Shinji bidro til den utsøkte assistansen, Raphaël Guerreiro fortsetter med målresultatet, poengsummen 1-0, fører Borussia Dortmund midlertidig. Borussia Dortmund tok imidlertid ikke muligheten til å utvide poengsummen, i de første 51 minuttene spilte APOEL en kontring, da motstanderen til ballen angriperen Potter i straffesparkskonkurransen scoret, 1-1 utlignet poengsummen. Selv om Borussia Dortmund i resten av tiden for å starte et all-out angrep, men dessverre, om det er Plisic eller Aubameyang, har ikke vært i stand til å forstå sjansen til å score. Endelig, Borussia Dortmund hjemme hos Apoel Chase i et slips.

Borussia Dortmund denne sesongen i Champions League spiller veldig dårlig, Borussia Dortmund fikk bare 2 poeng, avhengig av fordelen av netto vinner ballen, rangert i gruppens tredje. Neste runde i Champions League-kamp, ​​Borussia Dortmund vil være hjemme mot Tottenham Hotspur, som direkte vil avgjøre om de kan fortsette å være i Champions League Arena. Borussia Dortmund bare vinne kan ha håp. I de fleste fansens øyne har Borussia Dortmund forberedt Europa League. Men faktisk ønsker Borussia Dortmund å slå Europa League, også ikke lett. Hvis Borussia Dortmund fortsatt er i dårlig stand, vil det være vanskelig for dem å kvalifisere seg til Europa League-rase. Selvfølgelig er de siste nyhetene også tilgjengelige på vår Billige fotballdrakter butikk nettsted, og vi vil gi fansen de nyeste fotballskjortene. Ser frem til din oppmerksomhet.

 

Borussia-Dortmund-Champions-League-prospekter-smal