Ifølge spanske medier rapporterer Barcelona Club å hjelpe Lionel Messi med å planlegge fremtiden. Lionel Messi har fornyet kontrakten med Barcelona-klubben i 2021 år, men 2021 vil ikke være slutten på Lionel Messis karriere på Barcelona Club. Dette er gode nyheter for små fans i Fotballdrakter barn . Klubbens toppledere har avslørt at Barcelona-klubben håper å inngå en livstidskontrakt med Lionel Messi. Spilleren Lionel Messi selv bestemmer når han skal avslutte sin karriere.

Mediene pekte på at Lionel Messi, selv om han ikke avslørte sin fornyelseseremoni, men hans kontrakt med Barcelona-klubben til 2021 er allerede et faktum. Inne i Barcelona-klubben tviler ingen på det. Lionel Messis lojalitet mot Barcelona-klubben er uendret. Fans er veldig mye ros for hans insistering, noe som har stor innvirkning på fans som eier Billige Messi Fotballdrakt Barn . Nå er overføringsmarkedet veldig gal, det er mange klubber som ønsker å grave bort Lionel Messi, men har ikke vært vellykket.

Lionel Messi har aldri akseptert en rekke tilbud, hans årlige lønnskrav er ikke lave, men også innenfor et rimelig utvalg. Lionel Messis årslønn er den høyeste i Barcelona-klubben, men sin rolle er den største i Barcelona-klubben. Barcelona-klubben håper Lionel Messi kan også signere en livstidskontrakt. Og 2021-kontrakten løser ikke problemet. Etter at Lionel Messi pensjonerte, håper Barcelona-klubben Lionel Messi være i klubben, slutten av karrieren til fansen for å bringe skadene til det laveste punktet. Selv om Lionel Messi er helt pensjonert, kan han fortsatt finne sin skjorte på vår hjemmeside. Selvfølgelig, du kjøper også online for Fotballdrakt Barn med navn til små fans. Rimelig, trygg og praktisk shopping service vil gjøre deg fornøyd. Klikk på linken for å lære mer.

 Barca-haper-a-signere-en-levetidskontrakt-med-Lionel-Messi