Manchester United Zlatan Ibrahimović, som har blitt skadet i lang tid, sa de siste dagene at han planlegger å gå tilbake til Manchester-kampen den 2. desember. For denne meldingen kan supportere av hans Billige fotballdrakter være glade en stund. I april i år ble Zlatan Ibrahimovićs kneskade fulgt av operasjon og langvarig våpenhvile.

Under Europa League-konkurransen i april i år ble Zlatan Ibrahimović-kneet alvorlig skadet under kampen med Anderlecht. Knelegamentskaden, fraværet av seks måneders tid. I perioden har Zlatan Ibrahimović vært fokusert på rehabiliteringsopplæring. Likevel tilbød Manchester United en enårig kontrakt for den 36 år gamle veteranen, og Zlatan Ibrahimović var ​​raskere å gjenopprette enn forventet, og han var håpet på et comeback før jul og kunne hente med Champions League. Knockout stadier av løpet. Da vil Zlatan Fotballdrakt mirakel være veldig lovende i spillet for å reprodusere den strålende, vi ser veldig frem til.

Zlatan Ibrahimović velger fortsatt å forny kontrakt med Manchester United. Zlatan Ibrahimović håper fortsatt å følge José mourinhos plan om å konkurrere om Champions League-troféet. Ifølge mediene vil Zlatan Ibrahimović gå tilbake til Manchester Uniteds treningsbase for evaluering i de neste ukene. Hvis alt går bra, kan Zlatan Ibrahimović komme tilbake i desember og forventes å debutere den 2. desember Manchester United bort mot Arsenal. I Billige fotballdrakter butikk , vil mange lojale fans velge å kjøpe billige varer for å støtte sin helt. Klikk på linken for å se mer informasjon.

 

Zlatan-Ibrahimovic-er-pa-vei-tilbake-til-Manchester-United