Etter 2016-pause i topp 8 av European Football Championship, skapte Island-landslaget et mirakel igjen. I fjor slo Islands landslag Kosovo med en 2-0-poengsum. Fans med Billige fotballdrakter er galne om dette. Lectra Kroatia, Ukraina, Tyrkia og andre sterke lag. Islands nasjonalteam rangerte først i gruppen, direkte til neste års russiske verdensmesterskap, dette er første gang Island-landslagene brøt i VM.

Republikken Island-området på 103.000 kvadratkilometer, men befolkningen bare ca 334.000 mennesker, i 2016 European Football Championship 16 Strong eliminert England-laget. Det kan sies at den nåværende Billige Island Fotballdrakt stadig skaper en etter en annen myte. I denne VM-kvalifiseringen, la Islandlands lag igjen igjen se sin formidable styrke. Det geografiske miljøet bestemmer at Island ikke er et egnet land for å spille fotball. Den mest ekstreme perioden mellom solnedgang og soloppgang bare 3 timer fra hverandre. Mer enn et halvt år er i is og snø. For fem år siden rangerte Islands nasjonale lag kun på 131. plass i verden, kan la islands landslag i europeisk fotballmesterskap og verdensmesterskap med sprang og grenser hva er årsaken?

Stigningen av Island fotball ble sannsynligvis sporet tilbake til 2002, da Island bygget 7 innendørs standard fotballbaner og 4 innendørs halvbaner fotballbaner. Samtidig ble det bygget 22 utendørs fotballbaner og 111 utendørs små fotballbaner. Alle aldersspillere har lov til å spille 3 til 4 ganger i uken på disse fotballbanene. Selv om islandsk befolkning er liten, viser statistikk at antall registrerte fotballklubber i landet har nådd 21 500, en svimlende andel. I tillegg er det nesten 600 trenere med Uefa B-nivå trener på Island, og nesten 200 trenere med et-nivå coaching sertifikat. Et gjennomsnitt på 100 unge menn kan få en fotballtrener. Dette forholdet er 200 ganger høyere enn Spanias lag og Tyskland-laget, som er fremragende i ungdomsopplæring. Samtidig, vår Billige fotballdrakter butikk hvert år for Island hver alder stadion av spillerne for å gi kvalitet fotball skjorte, vant mye ros. Ønsker å være oppmerksom på mer fotballinformasjon, kan du klikke på linken for å lære mer.

 

Billige-Island-Fotballdrakt-skal-debutere-VM