På grunn av aldring av Barca-spillerstrukturen måtte Lionel Messi bli trukket tilbake for å hjelpe midtbanen. Da Neymar gradvis ble kjernen i laget, begynte Lionel Messi å frigjøre kraft sakte. Imidlertid, med Neymar's avgang, fant Barca's oppstilling mange endringer, den nye, kjekke Valverde utviklet en ny taktikk, slik at Lionel Messi tilbake til det mest kjente med pseudo nr. 9, har denne forandringen reprodusert den sterkeste perioden av Lionel Messi . Kanskje fansen har på seg Fotballdrakt Barn vet ikke om det, for på den tiden var de ufødte eller ikke født.

Etter å ha kommet inn i Valverde-epoken, forlot Neymar avgang Lionel Messi tilbake for å angripe kjerneposisjonen, så Lionel Messi trenger ikke tilbake for å hjelpe midtbanen. Valverde gjenbruker også midtbanespillere som Rakitic og Roberto. Dagens Barca på midtbanen er ikke så luksuriøs som det pleide å være, men det er mer praktisk. Med hjelp av midtbanespilleren vil lagkameratene kunne passere ballen til Lionel Messi i det begrensede området, og bruke Lionel Messis gjennombruddskapasitet og scoring evne til å hjelpe laget å bryte gjennom motstandernes portene. Samtidig kan Lionel Messi vende tilbake til pseudo nr. 9, takket være den nye spilleren Nélson Semedos utmerkede lek, dannet han og Alba to høyre hånd og hjalp laget til å bevege seg fremover, så lenge lagmedlemmene skulle passere ballen jevnt til Lionel Messi, la Lionel Messi være Terminator er en komplett oppgave. Og så kommer det til å være det mest forventede Shot-øyeblikket for Messi Fotballdrakt Barn fanen.

Lionel Messi, etter å ha kommet tilbake til pseudo nr. 9-bit, viste en sterk evne til å score. Han har laget 9 mål (8 mål og en assists) i alle konkurranser i den nye sesongen. Lionel Messi som pseudo nr. 9 husker Barca i det året, la ham nå toppen av karrieren. På den tiden scorede Lionel Messi utallige mål, enten det var assistert eller gjennombrudd, defensiv teknologi, veldig avslappet. Nå Valverde igjen la Lionel Messi tilbake til posisjonen til pseudo nr. 9, tro at løslatelsen av Lionel Messi vil bli et nytt utbrudd av sterk kampstyrke. I mellomtiden lanserte Lionel Messi et sjokk for sin 6. Ballon d'Or. Selvfølgelig, for Mer informasjon kan du klikke på linken for å gå inn på vår nettside. Du kan også bestille dine egne trykte fotball skjorter online. Vår nettside er bare for fansen å gi det beste valget av fotball skjorte produkter Entré.

 

Lionel-Messi-a-reprodusere-den-sterkeste-modusen