Etter en sesong med løp i og justering har dagens Manchester United helt blitt et Mourinho taglag. Manchester United ny sesong, enten fra styrken av oppstilling, dybde eller erfaring, er i Premier League, har laget styrken til å vinne. Britiske medier har avslørt at Mourinho har satt et mål for den nye sesongen, som er å vinne Premier League og FA Cup, og minst å komme inn i topp 8 i Champions League. Ganske vist er dette et sterkt lag, selvfølgelig vil det være utallige fans som støtter det. Inkluderer en fan gruppe av barn iført Fotballdrakt Barn.

Manchester United i 18 år har ikke tatt den innenlandske dobbelte kronekongen. Barnene som hadde på seg Manchester United Fotballdrakt barn har vokst opp nå. Nå kan de være en av spillerne på banen, eller en lojal fan som sitter i publikum. Mourinho har fortalt Manchester Uniteds spillere at de vil kjempe for en dobbel tittel denne sesongen. Under pre-season oppvarming, Mourinho leverte sine ambisjoner til Manchester Uniteds spillere, Mourinho fortalte spillerne Manchester United å vinne Premier League og FA Cup denne sesongen, og i Champions League, minst topp 8. Mourinho er veldig Trygg på Manchester Uniteds oppstilling i dag, og han nevner forventningene sine. Manchester Uniteds interne kilder viste at Mourinhos mål til spilleren gjenspeilet hans positive syn på laget. Han lar spillerne tro at de kan gjøre det, og laget er veldig trygg på at de kan nå målet.

I det første året i forrige sesong trente Mourinho Manchester United, Manchester United fikk Community Shield, Carling Cup og UEFA Europa League, men tittelen på Mini Triple Crown var tydeligvis ikke like verdifull som Premiership-tittelen. Manchester United har ikke vært i Premiership siden Ferguson pensjonerte seg i 2013. Og sist gang Manchester United vunnet League Cup-cupen, er i 1999, det er kjent at Manchester United også vant UEFA Champions League-mesterene. Kjøpet av Kjøp billige fotballdrakter er å feire klubbens herlighet. Ser etter sikkerhet, Global Express fraktbutikk. Kan klikke på linken for å gå inn og kjøpe dine favorittvarer, inkludert den trykte jerseyen med eget navn.

 

Mourinho-er-veldig-trygg-pa-Manchester-United