Real Madrid fotballklubb er usannsynlig å signere et fransk talent Kylian Mbappé på 130 millioner euro i sommer, ifølge de siste rapportene fra spansk media. Den nye eieren av 10th-trøye i Real Madrid-laget vil ha noen andre. Vil du ha det samme Billige fotballdrakter? Til vår nettbutikk er det mange kvalitetsprodukter for å gi deg en rekke alternativer.

To år etter at James Rodríguez leide Bayern München var Real Madrid jersey nr. 10 tom. Kylian Mbappé ble ryktet for å ha sluttet seg til Real Madrid Club og vil bli den nye eieren av den 10. jerseyen. Vil han være den nye eieren av denne Real Madrid Fotballdrakt? Vår nettside har de siste fotballnyheter hver dag, og selvfølgelig er det mange fotballprodukter som kan kjøpes online, godt mottatt av fansen. Franske medier viste at den 18-årige franske genie-spilleren Kylian Mbappé nylig flyttet til et nytt hjem, men i stedet for å leie i Madrid, flyttet han til en større leilighet i byen Monaco. Real Madrid Club er også mer tilbøyelig til å introdusere Kylian Mbappé etter slutten av den russiske verdensmesterskapet i 2018, og Monaco har ikke vært klar til å selge ham denne sommeren.

Mediene viste at den nye spilleren som mest sannsynlig vil ha på Real Madrid 10-trøye, er fortsatt Chelsea Adjara. Real Madrid Big boss Florentino Pérez lovet å belønne Zinedine om sommeren, men lovet også å introdusere en superstjerne på 100 millioner euro. De eneste spillerne som kan nå et så tungt nivå og gjøre Zinedine fornøyd, er Adjara. Dette er også betraktet som en "perfekt avtale", Real Madrid-tilfredshet, sponsortilfredshet, Adjara selv er også fornøyd, og Fotballdrakter butikk er også veldig fornøyd. Fans kan delta i ulike salgsfremmende aktiviteter for å få rabatter på varer. Det er profesjonell kundeservice på nettet for å svare på dine spørsmål. På markedsnivå må Real Madrid bringe inn en tyngre 10 spillere etter at James Rodríguez forlot, noe som kan skape et splash. Foruten Lionel Messi og Neymar, hvem kan være bedre egnet enn den første spilleren i Premier League?

 

Real-Madrid-Ny-No-10-fotball-skjorte-spiller